maanantai 15. lokakuuta 2012

Seesamikerma, unohdettuni

Ystävä haki neulontalankoja ja jäi syömään. Muistin taas moneksi vuodeksi unohtuneen seesamikerman, joka on sovellettu Ingrid Sténin kirjasta "Kasvisruokia ilman maitoa, voita ja juustoa" vuodelta 1980. Kattaus pääsi myös ystävän kuvaamataidontyönä kokoamaan kuvakoosteeseen, jossa kuvataan oman elämän mukavia ja epämukavia asioita, tai jotakin sinnepäin.

Melkein tyhjästä jääkaapista löytyi jäämähoummosta ja
ainekset tomaattipinaattisalaattiin ja suppilovahverovokkiin.


Seesamikerma

  • 2dl kuorimattomia seesaminsiemeniä
  • 5 dl kylmää vettä
  • 1 tl hunajaa
  • 1 tl merisuolaa
  • palanen kevät- tai punasipulia
  • hyppysellinen korianteria

Sekoita aineksia mouhentimessa (os. tehosekoitin) noin 2 min. Valmis. Säilyy jääkaapissa kannen alla pari päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti