torstai 31. tammikuuta 2013

Vihreät pavut libanonilaisittain

Uusi pikaruokasuosikkini taitaa olla tämä. Ihan sairaan helppoa ja ihan törkeän hyvää.




Vihreät pavut libanonilaisittain


Ainekset

  • aimo loraus oliiviöljyä
  • puolikas punasipuli
  • 2 kynttä valkosipulia
  • palko vihreää chiliä
  • 1-2 tl merisuolaa
  • ½ tl jauhettua mustapippuria
  • 300 g pussi vihreitä papuja pakasteesta
  • 500 g tomaattimurskaa
  • loraus vettä
  • 1 tl kuivattua basilikaa

Valmistus

Pilko sipuli, valkosipuli ja chili. Paista niitä oliiviöljyssä suolan ja pippurin kanssa kunnes sipuli on pehmeää, mutta ei vielä saanut väriä. Lisää pavut ja paista, kunnes huurre on kadonnut. Lisää tomaattimurska, loraus vettä (minä huuhtelen lopun tomaattimurskan paketista vedellä) ja basilika. Anna porista melko isolla lämmöllä, kunnes liika vesi on haihtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti