Vihreät pavut libanonilaisittain
Ainekset
- aimo loraus oliiviöljyä
- puolikas punasipuli
- 2 kynttä valkosipulia
- palko vihreää chiliä
- 1-2 tl merisuolaa
- ½ tl jauhettua mustapippuria
- 300 g pussi vihreitä papuja pakasteesta
- 500 g tomaattimurskaa
- loraus vettä
- 1 tl kuivattua basilikaa
Valmistus
Pilko sipuli, valkosipuli ja chili. Paista niitä oliiviöljyssä suolan ja pippurin kanssa kunnes sipuli on pehmeää, mutta ei vielä saanut väriä. Lisää pavut ja paista, kunnes huurre on kadonnut. Lisää tomaattimurska, loraus vettä (minä huuhtelen lopun tomaattimurskan paketista vedellä) ja basilika. Anna porista melko isolla lämmöllä, kunnes liika vesi on haihtunut.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti