Piparkakkutaloa en ehtinyt rakentaa, vaikka suunnittelin sitä lokakuusta lähtien. Siihen tämä taikina olisikin liian murenevaa, mutta sovellus amerikkalaisten inkiväärileivästä varmaankin toimisi. Ehkä rakennan sen myöhemmin. Vaikka kiinalaiseen uuteen vuoteen.
Tämä ei välttämättä ole paras mahdollinen gluteeniton piparkakkuresepti, mutta tämä on viljaton, kananmunaton ja maidoton – jollaista en ole toista löytänyt. Taikina tarvitsee mahdollisesti tilkan soijamaitoa, kun alat kaulita sitä yön kovettamisen jälkeen. Kannattaa kaulita suoraan leivinpaperille ja siirtää sitten koko höskä papereineen ja pipareineen pellille. Piparit paranevat vanhetessaan.
Piparkakut
Poistin tämän reseptin, koska kehitin seuraavana vuonna paljon paremman. Käy katsomassa se täältä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti