maanantai 26. elokuuta 2013

Lupiinipannari (eli munaton maidoton gluteeniton proteiinikas pannukakku)




Menetelmä: kuiva-märkä
Vuoka: uunipelti
Paistolämpötila: 200°C
Paistoaika: 30 min.



Kuivat aineet

  • 2 dl hirssijauhoa
  • 1 dl riisijauhoa
  • 1 dl lupiinijauhoa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl merisuolaa

Märät aineet

  • 7 dl soijamaitoa tai vastaavaa
  • 2 dl omenasosetta tai muuta hedelmäsosetta (esim. kurpitsa-)
  • 3 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä

Valmistus

1. Sekoita kuivat aineet keskenään suuressa kulhossa.
2. Sekoita märät aineet keskenään pienessä kulhossa.
3. Tee kuivien aineiden keskelle kuoppa, kaada siihen märät aineet ja sekoita hyvin.
4. Kaada koko taikina leivinpaperilla suojatulle uunipellille ja levitä tasaiseksi.
5. Paista 200°C 30 min. tai kunnes pinta saa hieman ruskeaa väriä.

1 kommentti:

  1. Mikä on lupiinijauho? Englanniksi? Yritän tehdä tällä ohjeella Australiassa, muttei sanakirja tiennyt mitä lupiinijauho on.

    VastaaPoista