Suklaabanaanipuuhkut
Menetelmä: aine kerrallaan
Vuoka: puuhkuvuoka
Paistolämpötila: 200°C
Paistoaika: 12-15 min.
Aineet
- 2 tl psylliumia
- 1 dl kuumaa vettä
- 1 dl tattarijauhoa
- 1 dl tummaa riisijauhoa
- 0,5 dl tattarileseitä
- 0,5 dl perunajauhoa
- 0,5 dl sokeria
- 1½ tl leivinjauhetta
- 1 tl ksantaania
- ½ tl merisuolaa
- ½ tl ruokasoodaa
- 1 tl jauhettua kardemummaa
- 3 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
- 3 rkl juoksevaa hunajaa
- 1,5 dl soijamaitoa tai muuta kasvimaitoa
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 kypsää banaania muussattuna
- 100 g levy tummaa suklaata murskattuna
Valmistus
Pane uuni lämpiämään. Asettele puuhkukuoppiin paperivuoat tai voitele kuopat.
Sekoita psyllium kuumaan veteen kupissa ja jätä paksuuntumaan.
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
Lisää loput aineet yksi kerrallaan ja sekoita lopuksi joukkoon psyllium-seos. Lusikoi puuhkuvuokiin.
Paista 12-15 min. tai kunnes kullanvärisiä.
Anna jäähtyä muutama minuutti, nosta varovaisesti vuoasta ja anna vielä jäähtyä ennen syömistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti